Over onze verloskundige praktijk

Wij zijn Verloskundige praktijk Artemis, een deskundig team van verloskundigen en echoscopisten met een moderne kijk op verloskunde. Wij begeleiden vrouwen en hun partners voor en tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode.

Onze hoofdlocatie is te vinden in het hart van ons verloskundig gebied Oudenbosch. Om de praktijk is voldoende mogelijkheid om gratis te parkeren. Ook in sint Willebord hebben we een spreekuurlocatie, gevestigd in de huisartsenpraktijk.

Onze praktijk moet een vertrouwde en veilige omgeving zijn voor toekomstige ouders. Daarom zijn al onze praktijkruimtes huiselijk ingericht en hebben we veel aandacht gegeven aan de sfeer en uitstraling. Laagdrempeligheid vinden wij super belangrijk, we spreken daarom onze zwangeren altijd aan met hun voornaam, en proberen iedereen het gevoel te geven dat we voor ze klaarstaan. Soms kan een geruststellend telefoontje voldoende zijn, maar ook een extra controle is natuurlijk mogelijk. Bij ons ben je altijd welkom en kun je terecht met al je vragen.

Ons professionele team staat 24/7 voor je klaar.