Hallo, ik ben Maureen Oomen en sinds december 1994 werkzaam in deze praktijk. Destijds ben ik met twee collega’s begonnen, tegenwoordig werken we in een gezellig team van vier tot zes verloskundigen en een praktijkassistente, waardoor het goed mogelijk is om werk en gezin te combineren.

Ik heb al vele veranderingen binnen de verloskunde meegemaakt, maar het allermooiste van mijn werk blijft het begeleiden van zwangeren, kraamvrouwen en hun partners. Samen met mijn collega’s wil ik graag een bijdrage leveren aan deze bijzondere periode in jullie leven die jullie tegemoet gaan van zwangerschap, bevalling tot ouderschap.

Een nieuwe uitdaging die ik samen met mijn collega Ilse ben aangegaan is Centering Pregnancy, een leuke vorm van zwangerschapscontroles met meerdere zwangeren die allemaal rond dezelfde tijd zijn uitgerekend. Door het uitwisselen van elkaars verhalen en ervaringen ben je op een interactieve manier met je zwangerschap bezig. Daarnaast kun je na de bevalling bij mij terecht voor informatie over anticonceptie en het plaatsen van een spiraaltje

Ik werk al lange tijd met plezier in deze praktijk met fijne collega’s en met nog volop enthousiasme hoop ik dit dan ook nog vele jaren te kunnen blijven doen.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten in onze praktijk!