Wij zijn Verloskundige Praktijk Artemis en bieden begeleiding aan mensen met een kinderwens tot en met het kraambed, inclusief het voorschrijven van anticonceptie en het plaatsen van spiraaltjes en Implanon. Onze zorg is persoonlijk en we streven ernaar dat mensen zich comfortabel voelen bij ons, omdat we hen gedurende een uitgebreide periode begeleiden. In de omgeving van Roosendaal en omliggende gebieden worden alle intakegesprekken met zwangere vrouwen uitgevoerd door verloskundigen. Vervolgens wordt in samenwerking met gynaecologen een passend zorgtraject opgesteld.

Ons werkgebied omvat nagenoeg alle dorpen in West-Brabant tussen Roosendaal, Etten-Leur en Zevenbergen. Als je zwanger bent en in dit gebied woont, ben je van harte welkom bij onze praktijk, inclusief plaatsen zoals Kruisland, Oud Gastel, Stampersgat, Fijnaart, Standdaarbuiten, Noordhoek, Oudenbosch, Zegge, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, St. Willebrord, Roosendaal, Schijf en Zevenbergen. Als je buiten dit gebied woont maar toch graag onder onze begeleiding wilt zijn, kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We hebben spreekuurlocaties in Oudenbosch en St. Willebrord.

Elke zwangere vrouw uit de eerder genoemde regio, inclusief degenen met een medische voorgeschiedenis, kan zich bij ons aanmelden. We werken nauw samen met de gynaecologen in onze regio om voor elke zwangere vrouw een persoonlijk en veilig zorgpad te ontwikkelen. Dus zelfs als je denkt dat je een medische indicatie hebt, kun je je bij ons aanmelden zodra je zwanger bent!

Bij ons kun je terecht voor zowel medische echo’s als pretecho’s. In onze praktijk is Pretechoenzo gevestigd, uitgerust met een geavanceerd echoapparaat, waardoor we, in tegenstelling tot veel andere verloskundige praktijken, ook hoogwaardige medische echo’s kunnen maken.

We begeleiden bevallingen zowel thuis als in het Moeder Kind Centrum (MKC) en het Amphia ziekenhuis. Samen met jou zullen we bespreken welke optie het beste bij jullie past.