Wij zijn verloskundige praktijk Artemis en bieden begeleiding aan mensen van kinderwens tot en met het kraambed, inclusief het voorschrijven van anticonceptie en het plaatsen van spiraaltjes en Implanon. Onze zorg is persoonlijk en we streven ernaar dat mensen zich prettig voelen bij ons, aangezien we hen gedurende een lange periode begeleiden. In de regio West-Brabant worden alle intakes van zwangeren gedaan door verloskundigen en vervolgens wordt er in overleg met gynaecologen een passend zorgpad gemaakt.

Ons werkgebied omvat bijna alle dorpen in West-Brabant tussen Roosendaal, Etten-Leur en Zevenbergen. Als je zwanger bent en in dit gebied woont, ben je van harte welkom bij onze praktijk, inclusief de plaatsen Kruisland, Oud Gastel, Stampersgat, Fijnaart, Standdaarbuiten, Noordhoek, Oudenbosch, Zegge, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, St. Willebrord, Sprundel, Schijf en Zevenbergen. Als je buiten dit gebied woont en toch graag onder controle wilt zijn bij onze praktijk, kun je contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. We hebben spreekuurlocaties in Oudenbosch en St. Willebrord.

Elke zwangere uit de bovengenoemde regio, inclusief degenen met een medische voorgeschiedenis, kan zich bij ons aanmelden. We werken nauw samen met de gynaecologen in onze regio om voor elke zwangere een persoonlijk en veilig zorgpad te creëren. Dus zelfs als je denkt dat je een medische indicatie hebt, kun je je bij ons aanmelden zodra je zwanger bent!

Bij ons kun je terecht voor zowel medische als pretecho’s. In onze praktijk is pretechoenzo gevestigd met een hoogwaardig echoapparaat, waardoor we, in tegenstelling tot veel andere verloskundige praktijken, ook onze medische echo’s maken op een van de beste echoapparaten.

We begeleiden bevallingen zowel thuis als in het MKC en het Amphia ziekenhuis en samen met jou zullen we bekijken en bespreken welke keuze het beste bij jullie past.