Met trots stellen wij ons voor als Verloskundige Praktijk Artemis, waar we begeleiding bieden aan individuen met een kinderwens tot en met het kraambed. Onze zorg strekt zich uit van het voorschrijven van anticonceptiemiddelen tot het zorgvuldig plaatsen van spiraaltjes en Implanon. Bij ons staat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel; we hechten er grote waarde aan dat iedereen die bij ons komt, zich op hun gemak voelt. Dit is essentieel, omdat we gedurende een uitgebreide periode met onze cliënten samenwerken en hen bijstaan op een belangrijke reis naar ouderschap.

Binnen de regio van Etten-Leur en de omliggende gebieden nemen onze ervaren verloskundigen alle intakegesprekken met zwangere individuen voor hun rekening. Deze intakes vormen het vertrekpunt voor een zorgvuldig samengesteld traject, waarbij we nauw samenwerken met vooraanstaande gynaecologen om een passende zorgroute te creëren.

Ons werkgebied omvat vrijwel alle dorpen in het prachtige West-Brabant, gelegen tussen Etten-Leur, Roosendaal en Zevenbergen. Als je in dit gebied woont en in blijde verwachting bent, heten wij je van harte welkom in onze praktijk. Dit omvat ook gemeenschappen zoals Kruisland, Oud Gastel, Stampersgat, Fijnaart, Standdaarbuiten, Noordhoek, Oudenbosch, Zegge, Bosschenhoofd, Rucphen, Hoeven, St. Willebrord, Etten-Leur, Schijf en Zevenbergen. Voor degenen die buiten deze regio wonen maar toch graag onze begeleiding willen ervaren, nodigen wij uit om contact met ons op te nemen voor een gesprek over de mogelijkheden. Onze praktijk heeft spreekuurlocaties in Oudenbosch en St. Willebrord.

Elke zwangere vrouw uit de eerder genoemde regio, inclusief zij die een medische voorgeschiedenis hebben, kan zich bij ons aanmelden. Ons nauwgezette partnerschap met regionale gynaecologen garandeert dat voor elke zwangere vrouw een uniek en veilig zorgpad wordt gecreëerd. Dit betekent dat zelfs als je vermoedt dat er medische aandacht nodig is, je je bij ons kunt aanmelden zodra je zwangerschap begint. We staan klaar om je te ondersteunen.

Onze dienstverlening omvat zowel medische echo’s als pretecho’s. Binnen onze praktijk vind je Pretechoenzo, uitgerust met state-of-the-art echoapparatuur. Hierdoor zijn we in staat om hoogwaardige medische echo’s te verzorgen, een dienst die zich onderscheidt van vele andere verloskundige praktijken.

Als begeleiders van het prachtige moment van geboorte, staan we klaar om zowel thuisbevallingen als bevallingen in het Moeder Kind Centrum (MKC) en het Amphia ziekenhuis te ondersteunen. Samen met jou bespreken we zorgvuldig welke optie het beste bij jullie past, en begeleiden we jullie op een warme en professionele manier tijdens deze unieke reis naar ouderschap.