Via deze weg wil ik me voorstellen, mijn naam is Valerie van der Steen – Janssen en ik woon samen met mijn man Thijs, dochters Lieveke (2013), Mijs (2016), Guusje (2021) en zoon Joep (2018) in Hoeven. In 2007 ben ik afgestudeerd als verloskundige aan de Hogeschool Antwerpen en sinds april 2012 werk ik met heel veel plezier als waarneemster bij Artemis.

Als waarneemster ben ik voornamelijk werkzaam in de vakanties, maar gedurende het hele jaar versterk ik het verloskundige team Artemis.

In mei 2013 ben ik afgestudeerd als echoscopiste waardoor ook het maken van termijnecho’s in mijn bevoegdheid ligt. Daarnaast heb ik in juni 2019 een training Coachend Luisteren gevolgd en hoop zo zwangeren die graag extra begeleiding richting de bevalling willen of in de eerste periode na het krijgen van een kind te ondersteunen. Ik kan jullie dus op verschillende momenten gedurende de zwangerschap, bevalling en kraambed ontmoeten en hierbij hopelijk een positieve bijdrage leveren aan deze bijzondere en mooie tijd.

Tot ziens, Valerie