Mijn naam is Siska Verburgh – Post, 33 jaar, en sinds 2013 ben ik werkzaam als vaste waarneemster bij Artemis. Als waarneemster werken wij in de vakanties wat meer als de collega’s van hun vakantie genieten, maar gedurende het gehele jaar versterken wij het vaste team.

Na het afronden van mijn opleiding Verloskunde heb ik een jaar lang in verschillende regio’s in Nederland gewerkt en kon ik overal een ” kijkje in de keuken” nemen. Gelukkig was er al snel plaats bij Artemis, want ik had al gezien dat dát de praktijk was waar ik wilde werken. Inmiddels ben ik ook al een tijdje werkzaam als echoscopiste. Naast medische echo’s werk ik 1 dagdeel per week bij Pretecho&Zo. Verder ben ik gespecialiseerd in het draaien van kindjes die in stuitligging liggen, dit doe ik in het Versie-team van onze regio.

In 2021 werd ik zelf moeder van Floor én rondde ik mijn wetenschappelijke masterstudie af. Ondertussen werk ik vanuit thuis mee aan het herschrijven van een landelijke richtlijn. Zo veel mogelijk in de uurtjes dat onze dochter slaapt zodat ik daarna alle tijd heb om met haar te wandelen en te spelen 🙂 !