Mijn naam is Siska Verburgh – Post, 31 jaar, en sinds 2013 ben ik werkzaam als vaste waarneemster bij Artemis. Als waarneemster werken wij in de vakanties wat meer, maar gedurende het gehele jaar versterken wij het vaste team.

 

Na het afronden van mijn opleiding Verloskunde heb ik een jaar lang in verschillende regio’s in Nederland gewerkt en kon ik overal een ” kijkje in de keuken” nemen. Gelukkig was er al snel plaats bij Artemis, want ik had al gezien dat dát de praktijk was waar ik wilde werken. De kracht van ons team ligt naar mijn idee in de persoonlijke zorg, we lopen graag dat stapje extra voor onze zwangeren. Daarnaast zijn we allemaal van “doe maar gewoon” en vullen elkaar goed aan. Inmiddels ben ik ook al een tijdje werkzaam als echoscopiste. Naast medische echo’s werk ik 1 dagdeel per week bij Pretecho&Zo en mag ik hier allerlei leuke momenten vastleggen zoals geslachtsbepalingen en 3-4D echo’s. Daarbij ben ik samen met Loes gespecialiseerd in de uitwendige versie en draaien we, wanneer nodig, kinderen van stuitligging naar hoofdligging.

In 2020 hoop ik ook mijn masteropleiding in wetenschappelijk onderzoek af te ronden en me nog meer te kunnen gaan richten op onderzoek en kwaliteit.